Destacados

PRESENTACIO LLIBRETS 2010 FALLA PL. DE JESUS (MES DATOS)

pres_LLIBRETS-2010

La  A. C. Falla Plaça de Jesus presentara els seus llibrets per a 2010 el proper dia 27 de Febrer.Abans, a les 18 hores s’inaugurara el nou casal d’esta activa comissio, situat al carrer Marques de Campo, 12 de Valencia. Ens esperen a la seua-nostra nova casa.

El llibret, enllaçant ab el cadafal que voem en Març, dona una lleugera visio de la musica, centrant-se mes en la musica valenciana, des de el Misteri d’Elx a l’Escolania de la Mare de Deu dels Desemparats, passant per Obrint Pas, Nino Bravo, Raimon, Ovidi Montllor o Bruno Lomas, sense oblidar als Mestres Rodrigo o Palau, per a qui vullga saber mes, tinga un punt de partida.

Tambe conta ab els versos de Toni Lluis Martinez i Enric Xavier Ferrus.

Al finalisar l’acte es podra fruir d’una «picaeta».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter