Destacados

La Falla Gran Vía del Sur de Bétera ficha a Mario Gual y Xavier Gámez

Xavi Gámez (infantil) i Mario Gual (gran), artistes de la Gran Via del Sud. La comissió de Bétera confia en ells per al seu 40 aniversari.

Gámez, qui malgrat la curta trajectòria ha rebut importants premis, s’ha mostrat content i il·lusionat. De la mateixa manera ho feia la comissió, ja que les ganes de treballar conjuntament eres mútues, i el contacte amb l’artista ve de fa vora un any.

L’artista Mario Gual també és sinònim d’alegria, bon treball i d’èxit, i per això la comissió tampoc va dubtar en comptar amb ell per al seu 40 aniversari. El colorit i les peces arriscades que identifiquen l’artista es podran veure el pròxim Març en aquesta demarcació de Bétera.

La Falla Gran Via del Sud aprofita per a donar-los altra vegada les gràcies, i els recorda que en aquesta comissió trobaran sempre una casa amiga. Fet que també fa extensible als artistes Miguel Angel Rollo i Josep Maria Baixaulí, els anteriors artistes fallers després de 10 anys junts.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter