Destacados

La Falla Oeste de Denia renueva a Palacio i Serra y ficha a Sergio Gómez

Comunicado:

Tenim el plaer de confirmar la contractació per a la realització del nostre monument infantil al mestre artesà Sergio Gomez Ferrer. Aquest artista ve de plantar en la secció especial infantil de València i en Alacant aconseguint éxits com el recent 2º Premi de les Fogueres d’Alacant. Serà la primera vegada que el tindrem a la nostra plaça i tenim total confiança amb la seua tasca.

Per al monument gran renovem ilusions amb els nostres artesans Palacio i Serra. Ells porten una trajectòria d’èxits amb nosaltres aconseguint en tres anys dos 2º Premis de la Secció Especial i el 1ºer Premi de la Secció Especial les falles passades amb uns treballs magnífics! Confiem de nou en ells per a que plenen la nostra plaça de color i volum.

Un any més, des de l’Oeste apostem pel monument amb uns artesans de qualitat que sense cap dubtes ens crearàn dos monuments que ens sorprendràn a tots el pròxim més de Març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter