Destacados

La Falla Acacias-Picayo firma con Antonio Rubiño

El passat divendres 9 de maig es va oficialitzar l’acord amb l’artista faller Antonio Rubiño i Linares pel qual passa a ser ell l’encarregat de fer els monuments de la falla Acàcies Picaio per al 2015.

A més, es van triar els projectes que prendran forma als nostres carrers en març de l’any que ve. Projectes que es desvelaran pròximament. En principi es farà la presentació d’esbossos emmarcada en la nostra Setmana Cultural, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de juny.
El jove artista ja va plantar la nostra falleta infantil el passat exercici, aconseguint el guardó de millor ninot de secció (3ª) i el premi 15 de falla. Des de la comissió hem tornat a confiar en ell per a les pròximes Falles pel seu bon fer, la seua il·lusió i en agraïment a l’esforç que ens va demostrar amb el projecte ‘L’Ofrena’, que vam poder disfrutar les falles passades. Este any, no sols serà l’encarregat del monument infantil, sinó també de la falla gran.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter