Destacados

La Falla Colonia de Aldaia ha presentado los proyectos de Luis Herrero y José Badía

Amb un casal ple de fallers i amics, la falla Colonia va celebrar el tradicional acte de la Firma de contracte i presentació d´esbossos amb els artistes Luis Herrero y José Badía.

Davall la direcció i presentació d’un gran mestre de cerimònia com és Vicent Carcelén, va començar a sol·licitar la presència per presidir la taula del President Josep Vicent Tordera i Belloch, que va estar acompanyat per les Falleres Majors del present exercici, Carmen Nuñez i Coronado, Sara Gonzalez i Martinez i el President Infantil Alberto Requena i per completar la taula tambe comptarem amb els representants del any darrer, així com la Delegada d’Infantils, Mari Tordera i Belloch, que van donar pas als protagonistes de la nit, els artistes de les falles.

En primer lloc nomenaren al artista infantil, José Badía, després fon el torn del artiste de la Falla gran, Luis Herrero. Acte seguit realitzaren la firma de contracte i aplegá un dels moments més esperats per a molts, quant mostraren pùblicament els Esbossos de les Falles per al exercici 2014.

Amb una mùsica de fons de la B.S.O. «La Roca», el presentador de l’acte va començar a descriure i explicar un poc el sentit de la falla infantil de José Badía:

«Enguany Pepe , ens planta una falla amb molt de siginificat per a la nostra comissió , molt especial.El lema que gira entorn del monument infantil , és el mon de les cel.lebracions ,i enguany la nostra cel.lebració mès important no és un altra que el nostre 40 aniversari».

Després, va ser el torn de la falla gran de Luis Herrero: una gran cigonya recolçada en una cuna amb un nadó, simulant el naiximent de la nostra falla fa 40 anys on la seua germana ( la vida que ens veu pasar) el mira amb felicitat. I este gran remat coronat per dos grans xiquets, un angelet i un dimoniet.

Per a acabar i com és tradicional acabá l’acte cantant l’himne de la Falla «Nostre Crit» del gran mestre Hugo Chinesta (mùsica) i d’En Ramón Soriano (lletra).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter