Destacados

La Falla Almirante Cadarso-Conde Altea repite con Manuel Algarra y José Gallego

La comisión vuelve a contar en 2014 con los artistas falleros Manolo Algarra y José Gallego.

Comunicado:
En la Junta General Extraodinària de la Comissió, celebrada el dijous 25 d’abril, en acabant del preceptiu tancament econòmic de l’eixercici 2013, ha segut elegit per a presidir la gestora encarregada de dur avant l’exercici 2013-2014 a Joan V. Ramírez i Boscà. El fins ara Secretari de la Comissió, substituïx en el càrrec a Laura Cano i Zamorano, qui sigué la Presidenta en els darrers quatre eixercicis, i qui ya havia manifestat temps abans la seua intenció de no continuar en el càrrec. Gran part de la Directiva anterior es constituirà com a núcleu de l’actual grup gestor.
Igualment podem informar que estan molt alvançades les negociacions per a que els artistes Manolo Algarra, en la falla gran per dècim any consecutiu, i José Gallego, per quart any en la falla infantil, repetixquen com nostres artistes per a les Falles 2014 en la Secció Especial. Es tracta ya a soles de tancar els respectius acorts en sengles apretons de mans.

 

Fallas 2013:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter