Destacados

LA FALLA TRES FORQUES PRESENTA SUS BOCETOS EL 16 DE SEPTIEMBRE

Com sempre, fidels a la cita, vos convidem a la presentació dels esbossos de les falles que la falla Les Forques, plantará el pròxim mes de Març. Després els nostres artistes junt al nostre president, procediran a la firma dels contractes.
L’acte que tindrà lloc el pròxim DIVENDRES 16 DE SETEMBRE, començarà després del clàssic sopar en el que la nostra comissió dona la benvinguda a la recta final de l’exercici faller, el nostre mig any particular. L’hora aproximada de començament serà mes o manco, les 11 de la nit (intentarem que siga un poc abans).
Per supost que esteu convidats per participar de la nostra festa, puix és lo millor que sabem fer: festa, puix això de guanyar algo després… no pareix siga lo nostre.
Veniu a conèixer les propostes que ens fan Agustín Torralba i Àlvaro Guija, els nostres artistes.
Vos esperem
PresBocetos12
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter