Destacados

Les falles de Torrent destinen 404.250 euros als seus monuments

El total de les 28 comissions, que competiran en quatre seccions, han quantificat en 321.261 euros el pressupost de les falles majors i en 82.989 euros els diners dedicat a les infantils.

D’esta manera, les 27 comissions destinaran un total de 404.250 euros per a pagar els cadafals als seus respectius artistes fallers, dels quals un 79% va destinat al monument major i un 21% a l’infantil. Així, doncs, 321.261 euros és la quantitat final que les falles de la nostra ciutat dedicaran al cadafal major, mentres que 82.989 euros és la quantitat dedicada a les falles dels més xicotets.

Per tant, la classificació de monuments per al exercici 2011, quedarà de la manera següent: La secció especial estarà formada per Àngel de l’Alcasserr, Antoni Pardo, Ramón i Cajal, Avinguda i Lope de Rueda.

Per la seua banda, la secció primera estarà formada per 7 falles: La Plaça, Sant Roc, Sant Gregori, Saragossa-Parc Central, Sant Valerià, Cronista Vicente Beguer i Esteve i Avinguda Reina Sofía.

En la secció segona, les falles participants són 7: Poble Nou, Sedaví, Carrer Toledo, Sants Patrons, Barri Cotxera, Nicolau Andreu, i Avinguda Segon Tram.

Finalment, l’última secció de les falles de Torrent la componen 9 comissions: Pare Méndez, Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Xenillet, Sant Amador-Espartero, Camí Reial, Santa Lucía,    Parc de Trenor, El Molí, i Escultor Vicent Pallardó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter