Destacados

ENGRAELLAT 2010

La A. C. Falla Almirant Cadarso- Comte d’Altea tornà a organisar un any més el seu engraellat.

Com ja ve sent habitual l’acte dispossat i disparat per l’Associació d’Amics de la Polvora,  comtà ab una gran afluència de públic que va poder fruir també ab l’actuació del Grup de Danses de la falla Ciscar- Borriana. Aixi mateix l’engraellat, ab dedicatoria especial a les victimes del recent accident a una pirotecnia sevillana, va ser presidit per les FFMM de Valencia MªPilar Giménez Santamarina i Ariadna Galán García, acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor, aixi com per les FFMM i la Presidenta i President Infantil de la comissió organisadora.

A continuació podeu vore algunes imagens de l’acte.

P6050036

[nggallery id=635]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter