Destacados

FALLA PL. DE JESUS, CASAL I LLIBRET 2010

portadallibretpljesus2010

Inauguracio de casal i Presentacio de Llibret 2010 de la falla Plaça de Jesus. 

La comissio de Plaça de Jesus va celebrar ahir dos actes ben significatius. Per començar es va inaugurar i beneir la nova seu social de la comissio, un ampli casal que be a constituir-se en un espai molt mes adecuat per al gran numero d’activitats que desenrrolla esta activa comissio.

Seguidament, es presenta el Llibret 2010, magnific treball realisat per l’Equip de Cultura de la falla, i que s’enmarca dins de l’eix conductor del present exercici, la musica. Al mateix podem trobar un bon grapat d’articuls des de les vivencies com amusic de Nacho Maño, referencies al Misteri d’Elx o La Nova Canço, grups musicals copm Gataca o Obrint Pas, o xicotetes biografies de Nino Bravo, Bruno Lomas o Raimon.

Com es habitual a estes publicacions, trobem l’esbos de la falla, la seua explicacio a carrec del poetes Enric Xavier Ferrus i Toni Lluis Martinez, aixi com el programa d’actes i atres contiguts.  

L’acte finalisa ab un brindis per l’exercici, i un vi d’honor que dona pas a una agradable xarrada.

Estes son algunes imagens de l’acte.

[nggallery id=419]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter