Destacados

L CONCURS DE FOTOGRAFIA DE JCF

CONCURSO-DETOGRAFIA

La Delegacio de Promocio Cultular de JCF convoa el L Concurs de Fotografia, per valorar i premiar el treball grafic de totes aquelles persones que durant les Falles fan reportajes o fotografies relacionades ab el mon faller.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgen, siguen o no profesionals de la fotografia.  I podran fer-ho en les dos modalitats, color i blanc i negre. I la tematica sera, obligatoria i exclusivament relacionada ab la Festa de les Falles 2010.  Es poden presentar com a maxmin dos obres per modalitat, ab total llibertat de tecniques.

Vos hem preparat un arxiu en les bases, Bases L Concurs de Fotografia de JCF, pero podeu consultarles, i descarregar-vos la fulla d’inscripcio a este enllaç:

http://www.fallas.com/index.asp?pagina=actualidad&c=167&anyo=2010&subpagina=11120

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter