Destacados

EXPOSICIO DEL NINOT DE TORRENT 2010

JLTorrent

Dema a les 20:30 hores s’inaugurara l’Exposicio del Ninot de Torrent.

Detalles_Expo_Ninot_09_(8)

I ho fa ab la presencia de les Fallere Majors de Torrent, Cristina i Maria, l’Alcaldessa de la localitat. Despres del recorregut inaugural, el jurat deliberara i donara a coneixer quines figures, una gran i una infantil, es salven del foc.

Enguany el jurat esta compossat per Fede Ferrer, artiste faller, guanyador del ninot indultat a Valencia en 2009, Jordi Palanca, artiste faller, vicesecretari del Gremi d’Artistes Fallers, Julio Fontan, redactor d’Actualitat Fallera i faller de Nord- Dr. Zamenhoff, Manuel Vilaplana, co-responsable dels llibres fallers de 2006, 2007 i 2008, i faller de Palleter- E. Orellana i per Norbeto Mari, faller de Convent de Jerusalem- M. Marzal.

La mostra es clausurara el dia 7 de Març, i es podra visitar al Mercat Municipal de Torrent, en estos horaris:

– De Dilluns a Dijous de 10:30 a 13:30 hores.

– Divendres i Dissabtes de 10:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30.

– Diumenges de 10: a 13:30. (Excepte el dia 28 de Febrer, que no 0brira les seues portes per la celebracio de la cavalgata del ninot infantil).

Ademes, un atre any, els matins les fins de semana els mes menuts podran participar en tallers de motivacio i introduccio a la cultura fallera.

 Es dividiran en quatre activitats:

– Jocs de descoberta, en els quals per pistes els xiquets i xiquetes deuran descobrir de quin ninot es tracta.

– Taller practic de construccio d’una falla, des de el projescte fins la planta, que podran fer ralitat en 3D ab material com plastilina, fang, etc.

– I als voltants del Mercat, es desenrrollaran activitats de conta contes, adaptats a tematica fallera, i jocs tradicionals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter