Destacados

COMUNICADO ASOCIACIÓN FALLAS ESPECIAL (AFE)

La Asociación de Fallas de Especial, formada por Archiduque Carlos-Chiva, Plaza de la Merced y Malvarrosa,  ha emitido un comunicado en la web ciberfallas: www.ciberfallas.com

L“Associació de Falles d“Especial (AFE), composta per les comissions falleres de la Secció Especial Archiduque Carlos-Chiva, Av. Malvarrosa-Ponz-Cavite i Plaça de la Merced, reunida ahir la seua Junta Directiva presidida per José Ortiz Adalid al casal de la Falla de la Merced, davant la polèmica suscitada per la proposta de limitació de pressupostos i dimensions dels monuments de la secció d“especial de cara al pròxim exercici faller, vol fer públic el seu posicionament oficial:

1- L“AFE es congratula de ser eixemple a seguir pel seu model de comissió fallera militant a la secció especial, ja que amb cordura i trellat mai ha volgut estar per damunt de les seues possibilitats reials, sempre des de la humiltat i el sentit comú, des de l“esforç i la faena ben feta.

2- Les comissions formants de l“AFE no han participar en cap moment de la proposta limitadora dels monuments de la secció especial, com tampoc ha segut convocada oficialment per cap institució representativa de la festa fallera. És per això que manifesten la seua llibertat pressupostària i en quant a dimensions, volums i número de ninots de cara als monumens fallers de 2011.

3- L“AFE ha acordat destinar allò recaudat per la venda d“entrades per a visitar els monuments fallers de les tres comissions durant la setmana fallera als damnificats pel terratrèmol d“Haití, per mig de la Consellería de Solidaritat i Ciutadanía de la Generalitat Valenciana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter