Destacados

La Falla Rahal renueva a Fili Pons y Bea Peiró para el año 2021

La Falla Rahal, de la localidad de Real, comunica sus artistas falleros para el año 2021. Cabe destacar que esta comisión fue de las pocas que pudo quemar con normalidad su falla del año 2020.

Comunicado:

«La festa fallera que tant ens encisa és la suma de moltíssims aspectes que la fan única, especial i plena d’encant. Però si hi ha algun que destaca sobre tots, és el component que vertebra la festa, que la fa possible i que li dóna la màgia i el sentit que té… LA FALLA

De les cendres d’una falla naix la il·lusió per crear altra, perquè el cicle faller torne a començar i perquè la vitalitat dels fallers es renove per culminar-la en les pròximes Festes Falleres. El ritu del foc MAI pot parar, i és per això que hui anunciem que ja tenim ARTISTES FALLERS per a les Falles 2021!

Després de regalar-nos el seu art i bon fer durant els anys 2019 i 2020, els artistes fallers FILI PONS i BEA PEIRÓ tornaran a plantar a la Plaça del País Valencià en arribar la Setmana Fallera 2021!

En aquests temps tan durs per a tots els sectors de la festa, i en aquest cas per a l’ofici d’artesà faller, renovem les nostres forces amb Fili i Bea, i depositem en ells la confiança perquè facen realitat la Falla Gran i la Falla Infantil de manera ÍNTEGRA per a les pròximes Falles 2021, ja que vam tindre la sort de poder cremar, amb salut, els nostres monuments en acabar la Setmana Fallera de 2020, dies abans d’esclatar aquesta dura situació.

Enguany, més que mai, el món de les Falles ens necessita… I la Falla Rahal recolza i recolzarà tot aquells que, en temps normals, tant ens han ajudat a fer gran la festa del nostre cor: les Falles!

ENDAVANT ARTISTES FALLERS, ENDAVANT MÓN FALLER!»

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter