Destacados

Sergio Gómez i José Sanchis repetiran a la Vilanova en 2019

Amb encara els bons records de l’any 2018 a les ments dels felicets, s’ha començat a treballar pels monuments de 2019. Així, la delegació de monument de la falla Vilanova ha decidit renovar la confiança dipositada en els artistes fallers Sergio Gómez i José Sanchis.

Després d’aconseguir per segon any consecuitiu plantar les millors falles de Gandia, i amb la satisfacció del treball ben fet, la delegació de monument i l’executiva de la Vilanova ha rebut la visita de Sergio Gómez i José Sanchis al casal de la comissió aquesta setmana per tal de renovar amb ells i començar el disseny dels monuments que al 2019 es plantaran en l’enctruament entre Sant Francesc de Borja i 9 d’octubre. Tant Gómez com Sanchis, es mostraven orgullosos perquè la Vilanova tornara a confiar en ells, i deixaven clar que un any més ells i els seus equips van a donar la seua millor versió i el seu millor treball per als monuments de 2019.

La delegació de monument encapçalada per Javi Ripoll, president de la comissió, ha agraït l’esforç fet aquest 2018 als 2 artistes i els ha donat l’enhorabona una vegada més per haver aconseguit marcar un abans i un després en les falles de Gandia, amb una consolidada manera de treballar i uns nivells de modelatge i acabat exquisits.

Posem rumb a les falles de 2019, posant el centre d’atenció un any més, en els nostres monuments.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter