Destacados

La Falla Oeste de Denia presenta los proyectos de Palacio i Serra y Xavier Gámez

Comunicado de la Falla Oeste de Denia:

Aquest any, la Falla Oeste té el plaer de celebrar el seu 70 aniversari. 70 anys fent falla. 70 anys plantant monuments a la nostra plaça. 70 anys de música, color i pólvora. 70 anys de festa i tradició. 70 anys d’història. I són aquests 70 anys els que ens han portar hui ací a presentar els monuments que al mes de març es plantaran al nostre barri i ens faran reviure emocions i sensacions un any més.

Els monuments són una part imprescindible de la nostra festa. En ells vegem reflectit el treball de tot un any, tant dels fallers de la comissió com dels artesans, que durant els mesos previs a la plantà, es dediquen en cos i ànima a construir aquestes obres.
En l’acte conduir per Cristina Reig, vam anar desvetlant amb Xàvier Gàmez i Luis Palacio el que gaudirem el proper més de març a la nostra Plaça.
Tots hem sigut xiquets i sabem el que senten ells quan tenen por, perquè nosaltres també ho hem viscut. Eixa por a suspendre l’examen a l’escola o a anar a casa dels avis i que no ens agrade el menjar. Eixos i molts més són els temes tabú que tractarà el monument de la nostra xicalla. Enguany tenim una novetat al nostre barri i és que contem amb un nou artista per a la comissió infantil. Ell és Xavier Gámez i serà la primera vegada que plante a la nostra ciutat i a la secció especial infantil de Dénia. El color, la temàtica, el detall i la innovació són marca d’aquest artista amb qui podrem gaudir a la nostra plaça el proper mes de març.

Estem ben segurs que tots hem anat amb les nostres àvies pel carrer, i quan s’han trobat amb l’amiga, s’han posat a xarrar i a presumir sobre els néts, a vore quin dels dos és millor. I també estem ben segurs de que les dos pensaven que portaven la raó. Doncs, és això el que els nostres artistes han volgut reflectir al nostre monument gran. Ja són diversos anys els que venim plantant el nostre monument gran de la mà de Palacio i Serra. Enguany tornem a renovar il·lusions amb ells, i és que ja són cinc anys els que ells dos, junt
amb el seu equip, ens acompanyen durant el mes de març.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter