Destacados

Proyecto Falla Olivereta-Cerdá y Rico 2018, de Josemi Corachán

En la vesprada d’ahir la comissió de la Falla Olivereta – Cerdà i Rico va realitzar el primer acte de presentació d’esbossos que, amb motiu del 75 aniversari de la comissió, va fer en el seu casal.

Des de les sis i mitja de la vesprada, van anar acudint fallers i amics al casal faller on, passades les set i mitja, va començar l’acte. El President de la comissió, Juan Banacloy va conduir la presentació de la falla infantil, anomenada “Temps” i que enguany s’encarrega de realitzar l’artista faller i fill del President Juan Carlos Banacloy.

La falla gran, encarregada a l’artista faller Josemi Corachan, amb el lema “75 anys batallant” representarà un repàs per la història de la comissió al llarg dels anys i també de les fites històriques més destacades que s’han anat produint.

En acabar la presentació, i en un ambient distés i cordial, la comissió va oferir un vi d’honor als assistents.

BOCETO FALLA OLIVERETA-CERDÁ Y RICO

ARTISTA: JOSEMI CORACHÁN

LEMA: 75 AÑOS BATALLEANDO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter