Destacados

Maqueta y boceto Falla Periodista Gil Sumbiela 2017, de Álvaro Guija

La noche del viernes 21 de octubre, en el casal de la Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena, ha tenido lugar la presentación de los proyectos que les va a plantar Álvaro Guija.
La comisión confía en el artista la realización de la falla infantil, por cuarto año consecutivo, y de la falla grande por primer año.

FALLA PERIODISTA GIL SUMBIELA-AZUCENA

ARTISTA: ÁLVARO GUIJA

LEMA: BARBARITATS

Els Víkings eren habitants dels pobles Nòrdics. Saquejaren tot el que pogueren al seu pas, cometent un sense fi de barbaritats i actes vandàlics.

Han passat molts anys des d’eixa època, però si ho mirem des de cert punt de vista, tot això no ha canviat tant, encarta que són altres els personatges que ara ens saquegen i ens espremem al màxim com són els nostres polítics, els banquers, les grans empreses del sistema…

Seguim vivint com hi ha gent que mor de la fam, altres viuen al carrer, continuem tenint uns milions de parats i tot per culpa de les mateixes persones. Ja no son Víkings, són gent civilitzada que porta vestit  i corbata… Com podeu vore les barbaritats continuen a la ordre del dia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter