Destacados

La Falla Pedro Cabanes-Juan XXIII ficha a Raúl Martínez y renueva a Vicente Francisco Lorenzo

Comunicado:

L’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII té el plaer de notificar que ja té artistes i projectes per a les Falles 2017. Perquè en la Junta General Ordinària celebrada el passat divendres 3 de juny, els membres de la nostra comissió van aprobar, per unanimitat la contractació de dos grans artistes que, a més, ja són amics.

La falla infantil durà, de nou, la firma del gran Vicente Francisco Lorenzo, que serà ja la tercera obra que pugam plantar al carrer amb este artista valencià de gran talent, que ens ha enamorat amb els seus dos projectes anteriors, tot i que encara no hem tingut premi de Junta Central Fallera en cap dels dos anys, però si un segon premi del Llevant UD al millor ninot. Seua serà en 2017 ‘Després de la tempesta’, una fallera on els xiquets i els seus esforços per a superar-se i aprendre seran els grans protagonistes. Ja podem confirmar, a més, que amb esta falla infantil ens presentarem al primer premi infantil LAMBDA; i vos asegurem que l’escena serà un autèntic orgull.

La falla gran ens la farà Raúl Martínez (Chuky), en un projecte que ens ha omplit d’esperança i de molta il·lusió per la seua originalitat i crítica. Serà el primer any que este amic nostre, al qual hem rebut en algunes xarrades de cultura, signe monument. És tot un orgull per a nosaltres rebre-lo amb ‘Et pica el cuquet?’, una falla molt divertida que girarà al voltant d’estes bestioles tan adorables com fastigoses. Amb ella tractarem de revalidar els últims dos premis de falla gran i, de nou, anirem a guanyar el premi LAMBDA.

No obstant, volem tindre també palabres d’agraïment al nostre amic, l’artista Miguel Delegido, que després de dos anys, un sisé i un quart premi de falla, i també premi LAMBDA al seu ninot en defensa dels drets de les persones LGTB, enguany faça descans, obligatori i merescut, per a jubilar-se i vore les Falles des de l’altra part del joc. A Delegido li donem una gran abraçada, i per a nosaltres queden dos bones falles que sempre admirarem.

Octubre serà la data escollida per a presentar a tots, de manera pública, els nostres esbossos. De moment, i mitjançant les xarxes socials, anirem donant pistes a poc a poc.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter