Destacados

La Falla Plaça de Cervantes de Paiporta renueva a Paco Torres y Sergio Fandos

La comisión de la Plaça de Cervantes, de la localidad de Paiporta, comunica sus artistas para el ejercicio 2016-2017:

La Falla Plaça de Cervantes de Paiporta va elegir en Junta General als representants per a les falles de 2017. Mireia i Alejandro representaran a la comissió infantil, mentre que Alejandra i Jesús faran el corresponent amb els fallers més majors.

La General, va aplaudir el nomenament i les paraules “il·lusió” i falla” van ser les més remarcades en el torn de paraula, de cadascún dels quatre nous representants. El cava i els dolços preparats per a tal fi, també van endolcir més si cap la nit.

La mateixa nit, es van fer públics els artistes per a 2017. Després del primer premi en la falla gran, Paco Torres tornarà a plantar en la plaça, mentre que Sergio Fandos (que no va obtindre el primer premi, però que va fer un treball espectacular en 2016), també plantarà la falleta infantil en les pròximes festes falleres.

D’esta forma, amb artistes i representants complets, la falla comença carregada d’il·lusions i ganes de treballar per la festa de les falles a la població de Paiporta, el nou exercici.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter