Destacados

La Falla Rei En Jaume I de Cullera ficha a Fede Alonso y Joan Simó

Comunicado de la Falla Rei En Jaume I de Cullera:

Ens complau anunciar que els artistes encarregats de plasmar en el carrer les nostres il·lusions i el treball de tot un any seran els cullerencs Fede Alonso Andreu, per al monument gran, i Joan Simó Arlandis per al monument infantil. 

D’una banda, Fede Alonso tornarà a plantar amb nosaltres després de cinc anys, quan a 2012 ens va plantar A l’última una falla dedicada al món de la moda i les seues obsessions, que va aconseguir el premi d’enginy i gràcia de la secció segona.

D’altra banda, Joan Simó s’estrena a la nostra demarcació. Hem seguit de ben a prop  la seua progressió els últims anys, i estem convençuts que realitzarà un monument que agradarà tant als xiquets com als majors.

Per últim, ens agradaria agrair a Quique Tur i Julian Baldoví el treball realitzat aquest any, i encara que no continuen plantant aquest any a la nostra comissió, seguiran tenint obertes les portes del nostre cau faller. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter