Destacados

La Falla Port de Silla renueva a Alberto Ribera y ficha a los hermanos Parra

Comunicado:

La Falla Port de Silla es complau a anunciar que el passat mes d´abril Lorenzo Pérez i Rodríguez va ser reelegit com a President de la falla per a l´exercici 2016-2017. Lorenzo és un apassionat de les Falles, per a molts un referent al món faller, a més de ser el president amb més anys al capdavant d´aquest important càrrec.

Després de la bona experiència dels passats exercicis, Lorenzo afronta les falles del 40 aniversari amb més força i il·lusió que mai amb l´esperit de millorar les expectatives amb esforç i treball junt a tots els fallers i falleres d´aquesta gran comissió.

Pel que fa als artesans fallers que es faran càrrec dels monuments la Comissió confia de nou amb l´artesà Alberto Ribera Fernández per al monument gran que promet tornar a sorprendre amb un projecte que destacara pel seu disseny, risc i composició.

Respecte al monument infantil la Falla anuncia el fitxatge dels germans Roberto i Ivan Parra que tornaran a plantar a la demarcació després de cinc anys i on tants èxits han aconseguit gràcies a la seua professionalitat i detall.

.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter