Destacados

La Falla Sant Antoni de la Mar de Cullera ha presentado sus proyectos para el año 2016

El passat dissabte 26 de setembre, al casal de la comissió Falla Sant Antoni de la Mar, es presentaren els projectes que es plantaran al mes de març.

Desprès del sopar va tindre lloc l’ acte de presentació dels que seran els monuments per al 2016: en primer lloc es projecta un vídeo del que serà la falla infantil, obra de l’ artista Erik Martínez Moncho,  que plantarà aquest exercici la seua dècima falla infantil per a la comissió que forma part des de ben menut.

Acte seguit va ser el torn del monument gran, la projecció de la maqueta en 3D va sorprendre als fallers. La falla gran serà realitzà per altre artista cullerenc Federico Alonso Andreu, que torna a la comissió després d’ haver plantat als exercicis 2009, 2010 i 2011. L’ acte va estar presidit en tot moment per la Fallera Major Sandra Sánchez Fullerat i el president de la comissió Fernando  Selfa Codina, els fallers presents pogueren descobrir amb les projeccions de les dues maquetes com seran els monuments del present exercici.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter