Destacados

Artistas 2016 de la Falla General Llorens-Doctor Marco Merenciano

Falla General Llorens-Doctor Marco Merenciano «Els Generals» comunica sus artistas para el nuevo ejercicio fallero.

Comunicado:

Divendres passat 19 de Juny es va procedir a realitzar la firma de contractes dels monuments 2016 en el nostre casal. El dit acte va comptar amb l’assistència de les nostres Falleres Majors 2016, la xiqueta Emma Alegre Carbonell i la senyoreta Vanessa Castellano Martinez, les quals van estar acompanyades pels nostres Presidents, el xiquet Guillermo Almenar Segura i D. Luis Uña de los Reyes . L’artista triat per a la construcció de la nostra Falla Infantil és de nou el nostre faller Eugeni Romero i per a la Falla Gran comptem novament per segon any amb Jose M.Felip Gomez , que ens van obsequiar amb unes lamines amb els esbossos per a este exercici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter