Destacados

La Falla Pere Cabanes donará el ninot dedicat al Levante UD al Museu del equip Granota

Comunicat: La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII té el gust d’anunciar-vos que estes Falles 2015 seran més esportives que mai a la nostra comissió, ja que tindrem un ninot molt especial dedicat a l’equip de futbol del Levante UD i que, a més, donarem per al museu del club, amb el desig de que falles i levantinistes estiguen més enllaçats que mai i, també, per a demostrar la nostra confianza en una de les entitats esportives més importantes de la nostra ciutat.

El ninot, que formarà part de la falleta infantil, serà l’encarregat de representar al nostre monument en l’Exposició del Ninot 2015 i el qual vos mostrarem amb tot el nostre orgull valencià i faller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter