Destacados

La Falla Dos de Maig de Paterna ha presentado el proyecto infantil de Salva Dolz

La comisión Dos de Maig, de la localidad de Paterna, ha realizado el acto de presentación del boceto de la falla infantil que les va a plantar Salva Dolz este ejercicio.

Diumenge Passat dia 16 de Novembre, es va celebrar en el casal de la Falla Dos de Maig de Paterna, la tradicional firma del contracte de la falla infantil de nostra comissió.

L’artista Salvador Dolz ens va presentar l’esbós de la que serà nostra falleta infantil que porta per títol: “Una de pirates”.

Com no podia ser d’una altra forma, l’acte va estar presidit pels màxims representants de la comissió infantil, Almudena Carrasco Esparcia, Fallera Major Infantil 2015 i Julen Rocafort Gazquez, president infantil, als quals acompanyaven Carolina Ruiz Martínez, fallera major 2015 i Paco Nuñez Bailén , el nostre president.

A l’acte va assistir la fallera major infantil de Paterna i la seua Cort d’Honor acompanyades pel president de la Junta Local.

Cal destacar l’enorme esforç i treball realitzat per la delegació d’infantils, en la preparació i decoració del casal, ambientat tot amb la temàtica del que serà nostre monument infantil.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter