Destacados

Proyectos 2015 de la Falla Vicente Mortes de Paterna

El dissabte 25 d’octubre al casal de la falla Vicente Mortes i Adjts de Paterna, va tindre lloc la presentació d’Esbossos i posterior signatura de contracte, on van comptar amb la presència dels Artistes Fallers.

Va començar Ramón Solaz, llançant-se a l’arena per a explicar als infantils de Mortes, el seu primer projecte infantil en aquesta comissió  «Somia», un gran treball carregat de disseny, confiança i il·lusió.

Per la seua banda, José M. Gramaje, assumeix el repte d’aquesta nova etapa amb Mortes, després d’estar diversos anys sense plantar a Paterna, on amb “Pocimes i encantaments”  ens  va explicar la seua *visió de la crisi que ens assota, donant un gir de rosca a través de l’enginy, la crítica i el seu bon treball. Va finalitzar l’acte brindant tots els assistents per unes felices Falles 2015, plenes d’èxits .

Falla grande, de José Manuel Gramaje.

 

Falla infantil, de Ramón Solaz

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter