Destacados

Clasificación de las Fallas de Torrent 2015

Àngel del Alcàsser, Avinguda, Antoni Pardo, Ramón y Cajal Lope de Rueda i Av. Reina Sofía competixen en secció especial per ser la millor falla de Torrent.

 

Torrent, 22/10/2014– Des del O.A.M. de Junta Local Fallera de Torrent es fa pública la classificació de les categories dels monuments, tal com marca el Reglament Faller de Torrent, abans del dia 15 d’octubre. En total, sis falles competixen en la categoria d’or per portar-se el llaurejat palet de ser la millor falla de la capital de l’Horta Sud. Les falles que més diners destinen als seus monuments són: Àngel del Alcàsser, Avinguda, Antoni Pardo, Ramón y Cajal Lope de Rueda i Av. Reina Sofía. Estes sis falles formen la secció especial tant en categoria infantil com adulta.

Per la seua banda, les falles que competixen en secció primera major són: carrer Toledo, Sant Roc, Sant Gregori i Sant Valerià. Mentre que la categoria de planta infantil està formada per Sant Roc, Sant Gregori i Sant Valerià.

La secció segona és la més nombrosa, amb un total de 10 falles. Així doncs, la categoria de bronze està formada per la falla: de la plaça, Sedaví, Sants Patrons, Barri Cotxera, Pare Méndez, Carrer Benemèrita, Nicolau Andreu, Saragossa –Parc Central, II Tram Avinguda i Cronista. Mentre que la secció segona infantil la formen 7 falles: de la Plaça, Sedaví, Barri Cotxera, Pare Méndez, Saragossa –Parc Central, II Tram Avinguda i Cronista.

La última categoria de falles a Torrent, la secció tercera major, está formada per les comissions: Xenillet, Camí Reial, Parc de Trenor, El Molí i Escultor V. Pallardó, mentre que la infantil la formen: Carrer Toledo, Sants Patrons, carrer Benemèrita, Xenillet, Camí Reial, Parc de Trenor i Escultor V. Pallardó.

La resta de falles han quedat fora de concurs, per incompliment d’algun punt tal i com marca el reglament faller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter