Destacados

Premi Arc Iris a la falla que millor tracte la diversitat sexual i de gènere 2014

Un any més, Lambda-Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, convoca el Premi Arc Iris per valorar el treball d’aquelles falles que, dins de l’enginy i la crítica, visibilitzen la diversitat sexual, familiar i de gènere d’una manera respectuosa, ajudant a contrarestar l’homofòbia.

Premi Arc Iris a la falla que millor tracte la diversitat sexual i de gènere 2014
PRIMER:
És objecte de la convocatòria la realització d’un concurs de Falles que aborden la diversitat sexual. Amb el premi es pretén
estimular el tractament respectuós de l’homosexualitat, la transsexualitat i la bisexualitat, així com reconèixer els valors d’ironia, crítica, gràcia, enginy i encert dels monuments fallers quan tracten aquesta temàtica.
SEGON:
Es podran presentar totes les falles de qualsevol categoria o secció, amb absoluta llibertat en el seu plantejament i realització. El Jurat valorarà principalment el tractament respectuós i la gràcia de les escenes o el monument que aborden la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.
TERCER:
El termini d’admissió dels projectes és fins al 15 de març del 2014. Les inscripcions es poden realitzar en la seu de Lambda (c/ Albacete, 52-baix. 46007 València), per correu electrònic (info@lambdavalencia.org), per fax (96 334 21 91) la fitxa corresponent amb les dades següents:
• Num. de Falla
• Nom de la comissió fallera
• Adreça del casal
• Ubicació del monument faller.
• Persona de contacte
• Breu descripció de l’escena o del monument que tracta sobre la diversitat sexual o de gènere.
QUART:
El Jurat serà nomenat per Lambda estant composat per un mínim de tres persones, i la seua resolució serà inapel·lable. La visita del citat Jurat s’efectuarà el 16 de març.
CINQUÈ:
D’entre totes les falles que es presenten s’atorgarà un únic premi consistent en un estendard i una recompensa econòmica de 150 €. El jurat es reserva la possibilitat de lliurar una menció especial.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter