Destacados

Dos ninots indultats de Torrent s’exposaran en la Setmana Cultural de la Falla El Mocaor, de Sagunt

El Consell Agrari de Sagunt acull la XII Setmana Cultural de la A C. El Mocaor. El 20 de novembre tindrà lloc esta jornada, a les 20 hores, junt amb la presentació dels premis de les Lletres Falleres.

Per la seua banda també tindrà lloc la inauguració al casal de la falla de la mostra “passat, present i futur del ninot infantil” en el que es podran vore dos ninots indultats de les falles de Torrent, realitzats per l’artista faller David Moreno.

Entre d’altres artistes que també col·laboren i es podran admirar obres seues són: Paco Marco, Alfredo Villalba, Miguel Hache, Xesco Gil, Sergio Amar, Toni Verdugo, Vicente Almela, Oscar Villada, Pedro Rodriguez, Mario Gual, Chuky i Daniel Gomz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter