Destacados

La Falla Cánovas de Carcaixent presenta els seus projectes 2014

El passat dissabte dia 13 la comissió de falla Canovas del Castillo de Carcaixent  va presentar els esbossos dels seus monuments per  a les falles 2014.

En l’ambient espectacular d’un hort a les afores de Carcaixent i baix la llum de les estrel·les, els assistents varen gaudir d’un espectacle sorprenent i màgic, quan sobtadament els components de Maduixa Teatre irropiren transformats en personatges fantàstics que acabaren per descobrir els esbossos baix la llum dels artificis pirotècnics. Seguidament i de forma més protocolaria, dalt l’escenari preparat per a l’ocasió, els artistes d’ambdòs projectes reberen l’homenatge de la comissió per l’extraordinaria trajectòria al si de a comissió i els èxits aconseguits els darrers anys. Ivan i Roberto Parra presentaren un projecte adreçat als nanos ple de fades i donyets, que de segur ompliren d’il·lusió a Marta Talens Honrubia i Lluís Sanjuan Fogués , fallera major i president infantil respectivament. Per la seua part, Pere Baenas, va presentar un ambiciós projecte de denuncia dels  “Perills d’extinció” al regne animal, que va fer lluïr en tota la seua intensitat el somriure de la Fallera Major, Bea Peiro Sanchez. La nit va discorrer entre rialles, comentaris i un ambient faller extraordinari gràcies a la iniciativa i “malaltia fallera” del seu president Natxo Peris Sanvalero que va tancar l’acte amb unes curtes però sentides paraules. Enhorabona a la comissió Canovas del Castillo per la iniciativa i el seu resultat final.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter