Destacados

Luis Herrero y José Badía, artistas para el 40 aniversario de la Falla Colonia de Aldaia

La falla Colonia, de la localidad de Aldaia, comunica sus artistas falleros.

Comunicado:

Una vegada acabat l’exercici 2012-1013, toca pensar ja en el següent. I la Falla Colonia d’Aldaia ja s’ha ficat mans a l’obra per aquest nou i emotiu any. La comissió, que enguany compleix 40 anys plantant falles al municipi d’Aldaia, comptarà, un any més, amb els mateixos artistes que s’han encarregat de realitzar els monuments aquestos darrers anys.

Pel que fa al monument gran, l’artista de Borriana, Luis Herrero, s’encarregarà, per sisè any consecutiu, de plantar una falla a l’altura de les circumstàncies. La crisi colpeja fort la festa, però enguany de segur que el 40é aniversari motiva tant a la comissió com a l’artista.

El monument infantil continuarà a les mans de Josep Badia, amic i quasi faller de la comissió. Plantant a la Falla Colonia des de l’any 2004, enguany complirà un doble aniversari: d’una banda, fer el monument per celebrar els 40 anys de la comissió, i d’altra banda, la celebració dels seus 25 anys dedicats a les falles. Una trajectòria que es vorà recompensada amb l’entrega del Ninot d’Or, màxima distinció del gremi d’artistes fallers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter