Destacados

La Falla Guillem Sorolla-Recaredo no desaparece y plantará en 2014

La Falla Guillem Sorolla-Recaredo comunica que pese a anunciar su desaparición, finalmente van a poder plantar el próximo año.

Comunicado de la comisión:

Per fi podem comunicar-vos que després de celebrar la junta general en la nit d’ahir la falla Guillem Sorolla-Recaredo NO tanca les seues portes. Vos prometem que han segut els mesos més durs que consevol faller de nostra comissió podria haver-se imaginat.
Volem donar les gràcies a tots els fallers que fins l’últim moment hem estat buscant solucions, a tots aquelles persones que d’una o atra forma s’han interesat per nosatros i per supost ad aquells nous fallers que han vingut a apuntar-se al conèixer nostra greu situació. Enguany tindrem dos molt bones falles que gustosament ens plantarà un d’estos nous fallers en l’ajuda de la resta de la comissió.
Agraïr també l’ajuda d’aquells periodistes que estes falles vingueren a fer-se resó de nostra situció, periodistes de Las Provincias, El Pais o Canal Nou.
No vullc deixar passar l’ocasió per a dir-vos que comencen una nova etapa en molta ilusió, en ganes de fer que nostra barrià es senta orgullosa de la falla dels seus carrers i per supost en un grapat d’actes que enguany estem preparant. Per tant, encara esteu a temps de vindre a coneixer-nos i fer-se de Recaredo.
Gràcies a tots per no tirar la tovalla i per continuar fent falla.
Vixca Guillem Sorolla-Recaredo!

Fallas 2013:

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter