Destacados

Exposició d’art A.C. Falla Plaça de Jesús: “Reflexions sobre les dones importants de nostra vida, la dona mare, amiga, companyera…”

“Reflexions sobre les dones importants de nostra vida, la dona mare, amiga, companyera…”, ab este títul es presenta l’exposició que els usuaris del Centre Ocupacional “Francisco Navarro Tarín”, que l’associació AFADIMA té a Manises, ens presenten des de el dijous 28, i fins el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, al casal de la A. C. Falla Plaça de Jesús, situat al carrer Jesús, nº 118, de Valencia.

L’Associació de Familiars i Discapacitats de Manises (AFADIMA), duu a cap les seues activitats a les instal·lacions municipals situades a la Avda. de Els Esports nº 3, centrant estes activitats en l’atenció dels usuaris i les seues famílies, ab diferents servicis i tallers que completen l’activitat que es desenrotlla als quatre tallers del C. O. A estos tallers es dona especial importància a la creativitat com a canal de expressió i de connexió, moltes vegades negada, ab la societat.

De la mateixa manera, les activitats artístiques servixen per fomentar l’autonomia personal, les relacions socials, l’autoestima i el benestar físic i emocional.

A l’Exposició que podrem vore al casal, estos artistes  ens mostren la seua visió i sensibilitat entorn a la dona, i també d’atres temes.

Les obres exposades es podran adquirir i seran reservades, per a retirar-les, una vegada clausurada l’exposició.

L’exposició que serà inaugurada el dia 28 a les 19:00h, es podrà visitar fins el dia 8 de març, totes les vesprades des de les 18:30 hores, i els dies 2 i 3 de març, també de matí, en horari de 11 a 13 hores.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter