Destacados

Presentació del llibret de la Falla El Canet de Cullera

La Falla del Canet ha presentat en La Saló d’Actes del Conservatori de Música de Cullera el llibret de 2013, dirigit i coordinat per Juan Gabriel Figueres.
El llibret, de 254 pàgines, es presenta davall el títol genèric de Falles polièdriques i està dedicat a l’estudi de les diferents facetes que, com un calidoscopi, van conformant les diferents realitats o visions de la festa.
En la seua elaboració han participat destacats fallers i estudiosos de la festa, com Carlos Andrés Fernández Candreu, Jesús Peris, Nico Garcés, Joan Castelló, Ángeles Hernández, Aitor Sánchez, Mikel Pagola, María Victoria Liceras, Javier Mozas, Ivan Esbrí, Sebas Marín, Paco Pellicer, Xavi Serra, Rafa Tortosa, Octavio Benavent, Joan Lluís Llop, Rubén Tello i un llarg etcètera fins a completar una llista de prop de 40 col·laboradors.
L’acte, presentat per Alex Morales i Juan Roig, va comptar amb l’assistència del regidor de Festes i Falles, Andreu Piqueras, i dels també regidors Pere Manuel Aragó i Amparo Jover Colubi, a més de fallers de El Canet i d’altres comissions de Cullera que pràcticament omplien la sala.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter