Destacados

La Falla Guillem Sorolla-Recaredo anuncia su desaparición al finalizar las fallas 2013

Ya queda poc per a falles i com tots sabeu estes seran les últimes per a nosatros. Guillem Sorolla-Recaredo tanca les portes després de 125 anys fent falla. Sentim molt no poder continuar en este patiment que any darrere any és plantar falla en estos carrers. ho hem intentat tot. De totes les formes. Pero en la situació económica en que es trobem i la poca colaboració en una falla tan chicoteta com la nostra ens fan pendre esta desició. Salutacions a tots nostres amics, i dir-vos que mentres estigam en marcha ací estem per a lo que vullgau. Gràcies.

Bocetos 2013

BOCETO FALLA GUILLEM SOROLLA-RECAREDO

ARTISTA: GRUPO PIRART

LEMA: 125 ANYS, PUR SENTIMENT

SECCIÓN 7C

 

BOCETO FALLA INFANTIL GUILLEM SOROLLA-RECAREDO

ARTISTA: GRUPO PIRART

LEMA: XÈ, QUE BO!

SECCIÓN 16

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter