Destacados

Sevilla-Denia celebra la seua Setmana Cultural solidària amb “Las ilusiones de Raúl”

La Falla Sevilla-Dénia celebra del 14 al 20 de gener la seua Setmana Cultural en solidaritat amb l’associació “La Ilusiones de Raúl”, que lluita per combatre la malaltia d’un xiquet que pateix síndrome de Dravet. Per això, el benefici de totes les representacions teatrals programades durant la setmana cultural aniran destinades a la causa d’esta associació.

“7 dies, 7 obres” serà la temàtica de Sevilla-Dénia, que des del 14 i fins el 20 de gener oferirà el millor de les representacions teatrals portades a escena per part de les comissions falleres.

  • Dilluns 14 a les 22.00, la Falla Ramón i Cajal de Torrent representa “El malalt imaginari”, de Moliére, primer premi del Concurs de Teatre de Torrent.
  • Dimarts 15 a les 22.00, Inquiets Teatre representa “Somriures per Nadal”, de Josep David Badia, dins del cicle El teatre després de les falles.
  • Dimecres 16 a les 22.00, la Falla Sants Patrons d’Alzira representa “Sopar de festa”, de José Rubio, primer premi del Concurs de Teatre d’Alzira.
  • Dijous 17 a les 22.00, la Falla l’Eliana-Cid representa “Terapia”, de Martín Giner, participants en el Concurs de Teatre de Junta Central Fallera, nominats a MIllor Obra, Millor Actor i Millor Direcció.
  • Divendres 18 a les 22.00, la Falla Sevilla-Dénia celebra la I Gala d’entrega dels Premis Bernarda de Teatre. Amb la representació de l’obra que el grup de la comissió posà en escena en el Concurs de teatre de JCF categoría Curta A.
  • Dissabte 19 a les 19.00, la Falla Borrull-Turia representa “Això no és vida”, de T de Teatre, celebrant així Més de 30 anys fent teatre a les falles. A les 21.30 serà el sopar del Carnet Faller Verd.
  • Diumenge 20 a less 18.00, la Falla Giorgeta-Roig de Corella representa “Volguts pares”, de Juanma García Castellano, dins del cicle Els infantils en les falles. Obra amb 5 nominacions en el Concurs de JCF, entre les quals està la Millor Obra.

Totes les representacions tindran lloc en la sala La Protectora, en el carrer Maximilià Thous de València. El preu de les entrades serà de 5 euros per representació, 4 euros per als socis del Carnet Faller Verd; amb la possibilitat de traure un abonament de 20 euros per a acudir als 7 actes de la Setmana Cultural, 15 euros per als socis del Carnet Faller Verd. Les entrades del diumenge costaran 3 euros, 2 amb el Carner Faller Verd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter