Destacados

Visita de la Falla Beniopa al taller de Palacio y Serra

El passat dissabte, 1 de desembre, les reines falleres de l’Associació Cultural Falla de Beniopa, acompanyades del seu president, Santi Tarrasó, van realitzar una visita oficial al taller dels artistes Palacio i Serra, situat a la ciutat d’Oliva. Palacio i Serra estan confeccionant el monument major de la Falla de Beniopa, el qual competirà a la Secció Segona de les falles de Gandia de l’any 2013.

Cal destacar que esta falla serà la primera que plantaran els artistes fallers Palacio i Serra a la capital de la Safor, després del lamentable incendi del seu taller ocorregut fa ara tres anys. Per tant, Palacio i Serra retornen durant el present exercici a Gandia amb el monument major de la Falla de Beniopa, sent l’únic que estan elaborant per a aquesta ciutat.

Aquests artistes ja van obtenir a la Falla de Beniopa el primer premi a la Secció Tercera i el ninot indultat de Gandia l’any 2010, i el tercer premi a la mateixa secció al 2009.

Palacio i Serra han estat els únics artistes que, de moment, han aconseguit a Gandia durant sis anys consecutius el banderí a la millor falla de totes les seccions i el primer premi de la Secció Especial (des de 2005 fins 2010), amb la comissió de la Plaça Prado.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter