Destacados

II Jornades Culturals de L’Agrupació de Falles de Torrent

Del 9 al 11 de novembre es desenvolupen activitats al voltant de la reflexió de la solidaritat en el món faller i la difusió del monument  amb tallers per als més xicotets. Baix el lema “Agrupa’t 2012” l’entitat aprofitarà per a fer la presentació oficial dels seus esbossos i projectes de 2013.

L’Agrupació de falles de Torrent torna  a ficar la maquinaria en marxa i ha preparat per al pròxim cap de setmana unes jornades culturals al voltant de la reflexió de la solidaritat en el món faller i la difusió de la construcció d’una falla amb tallers per als més xicotets. Baix el lema “Agrupa’t 2012” l’entitat aprofitarà per a fer la presentació oficial dels seus esbossos i projectes per a les falles de 2013. Del 9 al 11 de novembre es desenvolupen les  II Jornades culturals del Món Faller.

L’activitat començarà el divendresv 9 de novembre, a la Sala d’Actes de la Caixa Rural de Torrent (Av. Al Vedat nº3) amb la recepció a les autoritats i representants de les falles agrupades. A les 20.15 h. Serà l’acte inaugural i a les 20.20 h. la taula redona moderada per Montse Català  que parlarà de SOLIDARITAT feta per fallers i que compta amb el seu debat a les xarxes socials, sota l’etiqueta #Solidaritatfallera. Al finalitzar taula, es quena es donarà pas a un dels moments més esperats, la presentació dels projectes de les falles de l’agrupació.

El diumenge, 11 de novembre, continua l’activitat amb un Taller de modelatge amb la participació de artistes fallers en la Plaça Sant Roc-. Serà a les 11.00 del matí i a continuació es donarà pas a un esmorçar per als xiquets participants. A les 12.00 h. tindrà lloc el taller de jocs infantils i a les14.00 h. serà el torn de la Cloenda d’estes segones Jornades culturals que de segur reuniran a centenars de fallers en jornades lúdico-festives i culturals tant per a xiquets com grans.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter