Destacados

La Falla Alta-Santo Tomás estrena el 6 de octubre la película «El Meninfot Enmascarat»

L’estrena tindrà lloc el dissabte dia 6 d’octubre del 2012 a les 22 hores en l’Hostal de Morella (carrer de Morella s/n), durant una gran «Première» que es realitzarà a este efecte, amb la presència dels actors així com del director i del guionista.

«El Meninfot Enmascarat» s’engloba dins del projecte que realitza enguany la falla Alt – Sant Tomàs baix el lema «Unes falles de cine».

Es tracta d’una desenfada pel·lícula, plena d’humor, acció, un poc d’aventura, esperit faller i en la que qualsevol paregut amb la realitat és pura coincidència, o no.

La pel·lícula ha sigut dirigida Mario Gumbau, faller d’esta comissió, amb un guió de Juanjo García, el artista faller, sent els seus protagonistes entre altres Ángel Escriche, president de la falla, Vicente Benavent, faller de la comissió, Juanjo García i Victor Valero, artistes de la falla gran i infantil respectivament.