Destacados

La Falla l’Arrabal de Sollana desvela su artista fallero 2013

La Falla L’Arrabal de Sollana tenim el plaer de comunicar-vos un dels millors secrets guardats… el nom de l’artiste encarregat de fer realitat les nostres falles per al 2013.

La confirmació del taller “Mes que Falles” de Monserrat de l’artesà Alfret Chulià com artiste de les nostres falles major e infantil per al present exercici i per fi, el vorem debutar a les falles de Sollana.

La comissió apostem fort per un artiste amb ganes de consolidar els seus sorprenent treballs plantats a la ciutat de València i amb uns projectes plens d’ingeni i gràcia.

D’aquesta manera també els informen, que va ser proclamada per enguany la senyoreta Conchín Soler Folch com Fallera Major i la xiqueta Carla Zaragozá Llopis com Fallera Major Infantil, sense oblidar-se de Paco Vila Paredes com a president infantil.

Esperem i desitgem que les Falles del 2013, siguen inoblidables per a tota la comissió, així com per a tot el poble de Sollana, gràcies al nostre artiste faller, que segur, nos plantarà uns espectaculars monuments.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter