Destacados

Comunicat de la Gestora de les Falles de Torrent

La Gestora de les Falles de Torrent es reunix amb els presidents de les 29 comissions de la ciutat per a sentir la seua opinió sobre el possible canvi de Sant Josep al tercer dilluns de març.

.

Torrent, 20/07/2012-  Després de l’anunci de la possibilitat de canviar la data de Sant Josep al tercer dilluns de març, l’actual Junta Gestora de les Falles de Torrent, ha decidit convocar una reunió dimarts que ve, dia 24 de juliol, per a escoltar la veu dels presidents de les comissions de la ciutat.

Des de la Gestora som conscients, que en el cas que en el mes de setembre es confirme este anunci, el marge de maniobra que tindrem els fallers és mínim, i s’està buscant tindre el màxim número propostes de les falles torrentines, per a poder unir esforços i, seguint una mateixa línia, poder aprofitar esta circumstància per a millorar les falles de la nostra ciutat.

Al seu torn volem aprofitar este comunicat per a sumar-nos a la petició del Gremi d’Artistes Fallers, de mantindre el tipus d’IVA reduït en els monuments fallers, perquè estem davant de l’element essencial i més important de la nostra festa i hem de buscar mesures per a potenciar-lo i  engrandir-lo i no reduir-lo, com ocorre en este cas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter