Destacados

Nueva web de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea

Dissabte passat, 30 de juny, la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata va realitzar la presentació de la nova web davant de tota la seua comissió, per part del faller Rafa Garrido, dissenyador de la mateixa.

Esta Comissió estrena un nou disseny de web completament renovat encara que inspirat en els continguts de l’anterior web, amb l’objecte d’oferir un espai més actual, pràctic, útil i sobretot un entorn idoni on oferir la millor informació als seus fallers i la resta d’interessats en el món de les Falles.

Entre les novetats cal destacar la incorporació d’una xarxa social pròpia de la Comissió, on qualsevol persona prèviament registrada podrà interrelacionar-se amb altres. Una altra novetat i pionera en les web falleres és la navegació per la pàgina a través del telèfon mòbil.

El seu dissenyador, en nom de la Comissió, invita a navegar per esta web i familiaritzar-se amb totes les seues millores.

www.fallaamolle-ggea.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter