Destacados

ÚLTIMOS DOS DÍAS DEL CONCURSO «MOLTES FOTOS PER A TOTS»

Una vez finalizada «Una Festa per a Tots» ya se pueden contabilizar las fotografías que dan acceso a poder obtener el premio. El plazo para participar termina el viernes 4 de noviembre a las 23:59 horas.

Bases Concurs Moltes fotos per a tots 2012

Cendra Digital i Malalt de Falles organitzen el Concurs “Moltes fotos per a tots 2012” amb motiu de la presentació de projectes “Una festa per a tots 2012”

Aquestes dos plataformes digitals de temàtica fallera pretenen donar a conèixer el treball de recopilació fotogràfica que duran a terme durant un dels esdeveniments amb més repercussió del calendari faller.

El concurs consistirà en contar. Res més senzill que contar. Qui encerte el número de fotografies publicades en www.cendradigital.comwww.malaltdefalles.com des del dia 21 d’Octubre a les 18.00h fins al dia 4 de Novembre a les 23.59h es considerarà guanyador del concurs i rebrà un valuós premi.

A continuació detallem les bases:

1. Obert a totes les persones

2. Participaran totes les persones que envien un correu electrònic a info@cendradigital.com o malaltdefalles@gmail.com que indiquen en l’assumpte “Moltes fotos per a tots 2012”.

3. Termini: es podrà enviar la resposta des del dia 21 d’Octubre a les 18.00h fins al dia 4 de Novembre a les 23.59h.

4. El cos del missatge haurà de contindre una cifra exacta, concretamente la suma de fotografías publicadas sobre “Una Festa per a Tots” en http://www.cendradigital.comhttp://www.malaltdefalles.com.

5. En el correu s’haurà d’indicar nom i cognoms del participant, així com número de telèfon per per poder posar-nos en contacte en cas de resultar guanyador.

6. El correu electrònic que encerte o més s’aproxime a la xifra de fotografies publicades en les dos webs i en les dates abans mencionades resultarà guanyador dle concurs.

En cas de rebre dos o més correus electrònics amb la mateixa xifra, es realitzarà un sorteig entre ells per triar el guanyador.

7. Només es permetrà un enviament per correu electrònic. En qualsevol altre cas quedarà eliminat.

PREMI

El guanyador rebrà com a premi una fotografia de les publicades (a triar) i el llibre “Fallas de Valencia en Blanco y Negro”

La participació en el concurs implica automàticament l’acceptació d’aquestes bases. Els organitzadors resoldran qualsevol aspecte no contemplat en elles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter