Destacados

Presentació d’esbossos 2011 Agrupació de Falles Mercat de Jesús

El pròxim DIVENDRES 26 de NOVEMBRE a les 20 HORES al Teatre de la O.N.C.E. en València, a la Gran Vía Ramón i Cajal, 12 l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús, presentarà els esbossos de les dotze falles agrupades.
Les falles de Joan d’Aguiló- Av. Gaspar Aguilar, Costa i Borràs- Agustina d’Aragó, Carretera Escrivá- Coop. Sant Ferran, Misser Rabasa- Poeta Maragall, Tres Forques- Conca- Pérez Galdós, Pérez Galdós- Jesús- Mestre Sosa, Carcaixent- Compromís de Caspe, Baró de Patraix- Conca, Pius XI- Fontanars, Plaça de Jesús, Jacint Labaila- Manuel Simó i Francesc Climent- Uruguai mostraran les 24 joies que el mes de Març plenaran de llum i color els nostres carrers.
A este acte han confirmat la seua assistència els 16 artistes que construixen i plantaran les nostres falles.
Vos esperem a un acte en el qual possem de llarg la festa de les falles al nostre barri.
Esteu convidats.
presesbos11
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter