Destacados

Teatre Falla Cambro de Tavernes de Valldigna

L’Associació Cultural Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna, presentarà el pròxim diumenge 21 de Novembre a les 19 hores dos sainets valencians que estaran interpretats pel grup de teatre ‘L’Ull del Bou’, format per gent de la pròpia comissió.
L’acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura de la capital valldignenca i el preu de les entrades será de 5 €uros. Els embolics familiars serán els protagonistas en esta vesprada tan divertida que ha preparat la Falla Cambro.
Amb ‘Sempre la sogra’ i ‘El boticari de Villareal’, arriba per fi a Tavernes la representació de dos obres que ja han gaudit d’un gran èxit en la gira d’este passat estiu al llarg de diversos pobles de la Comunitat. D’esta manera culminaran en el seu poble, un any ple d’actuacions.
Les entrades es posaran a la venda de manera anticipada a partir del dilluns 15 de Novembre i es podran trobar al propi casal de la Falla Cambro i als següents establiments: Yoigo Tavernes, 9Art, Pilar Altur, Les Agulles i Milar Talens Marrades.
Des de ja fa molts anys, aquest grup de Teatre ve interpretant sainets ambientats en els primers anys del Segle XX. A més dels embolics familiars, l’amor i l’amistat son els principals fils conductors d’unes obres que no están fetes per a altra cosa que no siga riure.
‘L’ull del Bou’ naix a principis dels 90 Gràcies a l’afany de donar a conéixer els costums de la nostra terra i fer-ho expresant-se de la millor manera, en el valencià que es parla al carrer.
Encara que a principi començàren actuant solament en la presentación i a falles, la seua activitat va anar en augment, i gràcies a alguns contactes que tenia gent de la Comissió de la falla tenia, van començar a actuar als pobles del voltant.

50509_131153236938153_5570856_n

La Falla Cambro continua demostrant que està totalment integrada en el món de les noves tecnologies i per això hui ha estrenat oficialment el seu canal a Youtube. Baix el nom FallaCambroTV, esta iniciativa pretén se una via més per acostar-se no només a la joventut de la falla sino a aquells que no ho siguen.
En este canal, es penjaran videos corporatius i spots creats pel nostre departament de comunicació i premsa. Per a obrir boca, ja podeu vore el primer vídeo que hem penjat, un ‘spot’ creat per este departament per anunciar l’actuació del nostre grup de teatre en la Casa de la Cultura de Tavernes el pròxim 21 de Novembre.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter