Destacados

Programa I Setmana Cultural Fallera de la Federació de Falles de Borriana

La Federación de Fallas de Burriana ha organizado una interesante semana cultural en la que destaca el coloquio que tendrá lugar el viernes 1 de octubre bajo el lema “El monument faller entre l’art i la professió”  y cuyos participantes son Paco López Albert, Javier Fernández, Vicente Martínez, Cate y Rosa y Xavi Ribes.

Bon dia, des de la Federació de Falles de Borriana volem fer-vos arribar el programa de la I Setmana Cultural Fallera que hem organitzat per al propers dies 29 de setembre a 3 d’octubre. La iniciativa compta amb activitats de tot tipus que intenten apropar el món de la falla a la ciutadania des de la cultura i l’oci. Esperem que la convocatòria siga un èxit i que cada any des d’aquest moment puguem oferir un programa renovat i dinàmic que faja la proposta més atractiva cada vegada.

PROGRAMA

.
Dimecres 29 de setembre

.
19:00 Inauguració exposició d’indumentària tradicional al saló d’exposicions de la Caixa Rural Sant Josep (C/ La Carrera). Exposen: Cosas Cucas (València), Segle XVIII (València), L’Agulla d’Or (València), Carles Salvador (València), Paco Palau (Borriana), Teresa Usó (Borriana), Il·lusió Fallera (Borriana).
20:00 Taula Rodona sobre el tema “Indumentària tradicional o moda fallera?” al saló d’actes de la Caixa Rural Sant Josep (C/ La Carrera). Participen Paquita Martorell (Cosas Cucas), Maria Victoria Liceras (Segle XVIII), Isabel Romero (Paco Palau), Teresa Usó (Teresa Usó) , Juan Carlos Cañabate (Carles Salvador). Modera: Fede Gumbau.

.
Dijous 30 de setembre

.
19:30 Inauguració de l’exposició fotográfica “Un any de falla en blanc i negre” que mostra un recorregut per tot un any faller des de la fotografía artística de finals dels anys seixanta.

.
Divendres 1 d’octubre

.
18:00 Al poliesportiu Sant Blai començament de les 24h de futbol sala amb la participació dels equips integrats per fallers de les diverses comissions.
20:00 Taula rodona sobre el tema “El monument faller entre l’art i la professió” al saló d’actes de la Caixa Rural Sant Josep (C/ La Carrera). Participen Paco López Albert, Javier Fernández, Vicente Martínez, Cate i Rosa i Xavi Ribes. Modera: Manuel Andrés Zarapico.

.
Dissabte 2 d’octubre

.
9:00 a 11:00 Esmorzars populars a cada sector faller (Camí d’Onda, Plaça Major, Plaça de les Monges i Plaça de La Mercé) organitzats per les comissions de cada sector.
18:00 Final del campionat de futbol sala al poliesportiu Sant Blai.
21:30 Pa i porta a la Llar Fallera (per a reservar lloc cal notificar-ho a alguna comissió fallera)
00:00 Disco-Mòbil a la Llar Fallera

.
Diumenge 3 d’octubre

.
10:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00: Apertura del campanar per a tots aquells que vulguen visitar-lo. A l’interior es podrá visitar l’exposició “Fallers d’Honor”, composada per peces artístiques de rellevància que diverses comissions de la localitat han adquirit durant la seua història per tal d’obsequiar als seus fallers d’honor.
18:00 Concert de pasdobles fallers a la Plaça Major per part de la Banda Jove de l’Agrupació Fil·lharmònica Borrianenca.

.
NOTA: TOTS ELS ACTES SÓN D’ACCÉS LLIURE EXCEPTE EL PA I PORTA DEL DISSABTE, PER AL QUE CAL RESERVAR LLOC A ALGUNA COMISSIÓ FALLERA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter