Destacados

PREMI BORUMBALLA

Fed. Falles 1ªA

La Federació de Falles de Primera A ha creat un nou premi.

Esta Federació ha creat este guardó, de caracter anual, en reconeixement de la llavor dels artistes fallers que obtinguen el primer premi de la secció 1ªA.

En la seua primera edicció, i com a consecuència d’haver-se alçat ab el primer premi a les Falles 2010, el premi li serà otorgat a Miguel Santaeulalia Serrán, que plantà el cadafal «Tempus fugit» per a la comissió Duc de Gaeta- Pobla de Farnals. El guardó li s’entregarà durant l’acte a celebrar el proper dia 1 de Juliol, a les 20:30 hores, al casal de la falla Ribera- Cvt. de Santa Clara. Finalisat l’acte es servirà un ví d’honor.

145-2010 

Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals 2010. Art.: Miguel Santaeulalia Serrán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter