Destacados

La falla Borrull-Dr. Peset Cervera celebra la seua setmana cultural sota el lema “Que no et conten històries”

La falla Borrull-Dr. Peset Cervera celebra la seua setmana cultural del 24 al 27 d’este mes. Quatre dies d’activitats que giren entorn del lema “Que no et conten històries”, lema que la comissió ha triat enguany per a tot l’exercici.

-S’inaugura el dijous 24 de juny i finalitza el dia 27

-Una de les activitats, el Club de les històries, podrà ser seguida a través de youtube, twitter i facebook

“Que no et conten històries” engloba, d’una banda, la temàtica de la falla gran “La prehistòria dels esports” i per un altre, la de la falla infantil “La falla que no va poder plantar-se en la plaça de l’Ajuntament”.
Com a inauguració de la setmana cultural i, com ja és tradició en la comissió, el dijous, 24 de juny, sobre les 20.30 hores, se signarà el contracte dels dos monuments amb l’artista faller Juane Cortell.

Posteriorment, tindrà lloc el “club de les històries”, una espècie de “club de la comèdia”, en el qual fallers, veïns del barri i representants del món esportiu explicaran cadascun una història en només cinc minuts. El “xou” podrà ser seguit a través de youtube, facebook i twitter.
La nit del divendres, 25 de juny, es dedica a les “olimpíades sense esport” amb campionats de truc, rummy-cup i dòmino.
La vesprada del dissabte, 26 de juny, és per als infantils. La delegació d’Infantils ha preparat jocs i guerra d’aigua perquè els més xicotets gaudisquen també d’aquesta setmana cultural.

I a la nit, se celebrarà la tradicional revetla de Sant Joan, això sí, de l’esport. Tots els assistents hauran de triar una modalitat esportiva i anar disfressats com a tal.
A més, i com no podia ser d’una altra manera, les històries també tindran un paper destacat. Els fallers podran comprar mitjos entrepans que tenen una història inicial, però que caldrà acabar entre tots.
Després del sopar, es durà a terme una subhasta, amb un preu d’eixida de 20 euros, de les fotografies de l’exposició Sostenibilitat NouBoTànic, que encara no s’han venut.
Finalment, el diumenge, com a colofó a la setmana cultural, serà el torn de demostrar les habilitats culinàries en un concurs de paelles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter