Destacados

ARTISTAS 2011 FALLA CAMI NOU DE ALZIRA: PACO LOPEZ Y BERNARDO ESTELA

La Falla Camí Nou de Alzira nos comunica la contratación del artista Paco López y la renovación del Bernardo Estela.

Divendres passat l’Associació Cultural Falla Camí Nou i l’artista Paco López van signar el contracte per a la confecció del monument per a l’any 2011. Això suposa el debut de Paco López en la falla Camí Nou, així com també en les falles d’Alzira, des de la comissió li desitgem sort en la seu nou repte. Esperem que tota Alzira puga gaudir del treball del que en 2010 confeccionà el monument guanyador de les falles de València.

Bernat Estela serà l’encarregat de la confecció del monument infantil per quart any consecutiu, amb la intenció de seguir contant per victòries cadascuna de les seves participacions amb aquesta comissió en la màxima categoria.

paco lopez firma - 2

paco lopez alzira

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter